بالاخره گوگل پیام‌ها از این قابلیت برای محافظت از کاربران در برابر تصاویر صریح ناخواسته رونمایی می‌کند

گوگل سرانجام شروع به عرضه یک قابلیت جدید با تمرکز بر حریم خصوصی در برنامه پیام‌های خود کرده است؛ قابلیتی که مدتی است روی آن کار می‌شود. پس از معرفی اولیه در سال گذشته و وعده عرضه در فوریه، این قابلیت اکنون برای برخی از کاربران و فقط در نسخه بتا برنامه ظاهر شده است. اما اینجاست و هدف آن کمک به افراد برای دوری از محتوای صریح است.

این قابلیت هشدارهای محتوای حساس نامیده می‌شود و طوری طراحی شده است که تصاویر بالقوه صریح را قبل از اینکه آن‌ها را ببینید، تار می‌کند. این قابلیت با تشخیص اینکه آیا یک عکس ممکن است حاوی برهنگی باشد، به طور خودکار آن را محو می‌کند. شما می‌توانید انتخاب کنید که به هر حال تصویر را ببینید، فرستنده را مسدود کنید یا درباره دلیل ظاهر شدن هشدار بیشتر بخوانید. اگر تصمیم به پیش‌نمایش تصویر گرفتید، حتی گزینه‌ای برای تار کردن مجدد آن وجود دارد، فقط در صورتی که بخواهید تلفن خود را بدون هیچ غافلگیری به شخص دیگری بدهید.

این قابلیت به طور معکوس نیز کار می‌کند. اگر سعی کنید تصویری را که ممکن است حساس تلقی شود ارسال یا فوروارد کنید، پیام‌ها یک هشدار به شما نشان می‌دهند تا بدانید چه چیزی را به اشتراک می‌گذارید و قبل از ارسال باید آن را تأیید کنید. این یک گام کوچک اما سنجیده است که می‌تواند کسی را از یک اشتباه شرم‌آور نجات دهد.

هشدارهای محتوای حساس به طور پیش‌فرض برای بزرگسالان خاموش است، اما نوجوانان یک لایه محافظت اضافی دریافت می‌کنند. برای حساب‌های تحت نظارت، این تنظیمات قفل است و والدین آن را از طریق برنامه Family Link مدیریت می‌کنند. نوجوانان بین ۱۳ تا ۱۷ سال که از حساب‌های بدون نظارت استفاده می‌کنند، می‌توانند آن را خاموش کنند.

نکته مهم این است که تمام این تشخیص‌ها به طور کامل در دستگاه شما انجام می‌شود. به لطف سیستم SafetyCore اندروید، هیچ یک از تجزیه و تحلیل تصاویر یا نتایج به سرورهای گوگل ارسال نمی‌شود. همچنین برای فیلم‌ها اعمال نمی‌شود و فقط زمانی فعال می‌شود که یک برنامه سازگار مانند پیام‌ها آن را درخواست کند.

همانطور که شرکت‌های فناوری به یافتن راه‌های بهتری برای محافظت از کاربران بدون دخالت بیش از حد ادامه می‌دهند، ویژگی‌هایی مانند این یک تعادل مناسب ایجاد می‌کنند. هنوز کامل یا به طور گسترده در دسترس نیست، اما یک گام در جهت درست برای ایمنی کاربر و مرزهای دیجیتال است.

مجله تکنولوژی آپلود

Related Post

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Fatal error: Uncaught TypeError: strtoupper() expects parameter 1 to be string, null given in /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php:145 Stack trace: #0 /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(145): strtoupper(NULL) #1 /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php(107): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hash_to_element(Object(DOMElement), 2, '<!-- ==========...') #2 /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Controller.php(155): WP_Rocket\Engine\Optimization\LazyRenderContent\Frontend\Processor\Dom->add_hashes('<!-- ==========...') #3 /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket in /home/karmay/domains/fupload.ir/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/Engine/Optimization/LazyRenderContent/Frontend/Processor/Dom.php on line 145